Levensdoel – stap 2 – Ouders

Je ouders en je levensdoel

rider waite tarot de keizer
Rider Waite Tarot

Wat is het opleidingsniveau van je vader? Is hij daar tevreden over? Wat voor werk deed/doet hij? Ging/gaat hij met plezier naar zijn werk? Waar ligt zijn passie? Doet hij iets van vrijwilligers/verenigingswerk? Is hij een verzamelaar? Zo ja, wat spaart hij? Welke hobby’s heeft hij? Waar blinkt hij in uit/ waar is hij goed in? Op welke prestatie van zichzelf is hij het trotst. Wat heeft je vader niet afgemaakt, of welk talent heeft hij niet ontwikkeld (bijvoorbeeld dat hij erg muzikaal is, maar daar niets mee heeft gedaan omdat de zekerheid van een baan als accountant hem een verstandigere keuze leek dan de onzekerheid van een bestaan als jazzmuzikant). Zijn er zaken waar hij faliekant ‘tegen’ is, zoals bijvoorbeeld spiritualiteit of het uiten van emoties/gevoelens? Heeft hij een bepaalde kant verdrongen? Wat zie je als zijn sterkste eigenschap(pen) en wat als zijn zwakste. Wat is uniek aan hem?

Beantwoord dezelfde vragen voor je moeder.

Samenvatten

Brengt dit onderzoek je op ideeën over je eigen levensbestemming, over wat jij wilt met je leven? Het is mogelijk dat je ‘taak’ te vinden is in iets wat je ouders niet hebben opgepakt of afgemaakt.

Tarot

Als legpatroon bij deze vraag, kun je kijken of het legpatroon archetypen, je nog een dieper inzicht geeft. Met dit legpatroon kijk je naar je animus (invloed van vaders kant) en anima (invloed moeder), je innerlijk kind en je schaduwzijde.

>> Stap 3 – Unieke Talenten

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00