De Ster uit de Prisma Visions Tarot

De Ster als baken van hoop

Uit het boek:

Na de catastrofale val van de toren wordt een vrouw in de lucht geworpen. Op het hoogtepunt van haar opstijgen, ziet ze de hele wereld om haar heen, sterren zingen hun hoge, heldere aria. De bel van de slee vervult haar met hoop en te midden van grimmige rampspoed heeft ze vrede. Lelieranken kronkelen om haar heen en verbinden haar met een schitterend licht.

De ster is een baken van hoop. Hoewel de nacht donker en zwaar is, zijn er verspreid over de hemel herinneringen dat de zonnen onophoudelijk branden, zelfs als die van ons aan het zicht is onttrokken. Geloof dat de zon zal opkomen, niet als een nietszeggend sentiment, maar als een onveranderlijke natuurwet. Laat voor nu de subtiele uitstraling je weg verlichten van gespreide sterrenstelsels die samenwerken om je naar huis te leiden.

tarotkaart de Ster uit de prisma visions tarot

Mijn beelden bij de Prisma Visions Tarotkaart De Ster

Het was even zoeken naar die dame. Maar die zweeft daar bovenin in het grijsblauw, achter de bovenste bloemen op de kaart. Ze doet me denken aan Mary Poppins.

In de omschrijving wordt een bel van een slee genoemd, maar die zie ik eerlijk gezegd niet, of het moet dat oranje ding zijn? En dan omgekeerd?

De betekenis van de Ster is al door de eeuwen heen die van hoop. Hoop op een beter leven. En dat is hier niet anders. De lelies ondersteunen dat, want dat zijn bloemen van hoop. De ramp is gebeurd, en nu kun je je richten op het scheppen van je toekomst. De sterren wijzen je de weg.


Meer informatie over de Prisma Visions Tarotkaarten kun je vinden in de categorie Prisma Visions Tarot.

Wellicht ook interessant voor jou

Beschrijving van Tarotkaart De Ster uit de Rider Waite Tarot.

Betekenis van de Shadowscapes Tarotkaart De Ster.

Mary K Greer Triomf oefening om intuïtief tarot te lezen, met voorbeeld aan de hand van Tarotkaart De Ster.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00