Tarot the Complete Kit – Staven Tarotkaarten

Vertaling van de Tarotkaarten van Staven

Ik heb de volgorde van het boekje aangehouden. Deze begint met de hofkaarten van Page tot en met Koning, gevolgd door de getalskaarten van Aas t/m Tien.

Staven Algemeen

Het domein van staven is dat van fysieke energie, groei en persoonlijk initiatief. Alle Staven tarotkaarten rechtop in een legging, duidt erop dat je op de stoel van de bestuurder zit. Wanneer omgekeerd, zit er iemand anders achter het stuur.

Tarot - The Complete Kit - Staven hofkaarten

Page van Staven

Tact en diplomatie zullen de beste resultaten opleveren. Mensen zijn in een genereuze bui, dus aarzel niet om hulp te vragen en zaken uit te spreken.

Omgekeerd: Iedereen wil dingen snel gedaan krijgen. Zie belangrijke details niet over het hoofd in de haast van voltooiing.

Ridder van Staven

Hoe zelfverzekerder je bent, hoe beter het gaat. Iedereen wil winnen, dus wees voorbereid op competitie. Vecht tegen de drang om altijd het laatste woord te willen hebben.

Omgekeerd: geloof niet alles wat je hoort. Pas op voor ongeduld en leugens om bestwil van anderen. Blijf standvastig in je overtuigingen, maar weet wanneer je je trots moet inslikken.

Koningin van Staven

Geloof in jezelf – wees niet bang om het voortouw te nemen. De omgang met gezagsdragers gaat goed. Je ontvangt je antwoorden wanneer je zaken met vrienden en geliefden uitspreekt. Schrijf brieven, bel, verzend faxen. Punctualiteit telt echt.

Omgekeerd: Gok alleen met wat je je kunt veroorloven te verliezen. Neem geen gekke risico’s. Bescherm jezelf tegen onrealistisch denken. Durf te dromen maar houd beide voeten stevig op de grond.

Koning van Staven

Je staat op het punt om verrassend succesvol te zijn in het navigeren door uiterst complexe situaties terwijl je streeft naar de voltooiing van je lange termijndoelen. Gebruik je intuïtie en behandel anderen vorstelijk. Samenwerking in professionele projecten levert grote voordelen op.

Omgekeerd: Zoek nieuwe groeimogelijkheden en mobiliseer je vaardigheden. Handel binnen ethische grenzen en wees niet te agressief.

Tarot - The Complete Kit - Staven 1tm5

Staven Aas

Dit is het moment voor het verzenden van je cv, het starten van een nieuwe onderneming of het beginnen aan een reis. Je kracht verheft diegenen die niet over de middelen beschikken om hun problemen alleen op te lossen.

Omgekeerd: Het doet je pijn als je niet de antwoorden hebt op de vragen die anderen stellen. Houd je taai.

Staven Twee

Wees een toegewijde luisteraar. Weten wat mensen nodig hebben, geeft je een voordeel. Er is hulp voorhanden, ook al heb je het zelfvertrouwen dat je het alleen kunt. Onderzoek je doelen opnieuw en definieer precies wat je wilt bereiken.

Omgekeerd: Vertrouw niet te veel op geliefden of collega’s voor advies. Vertrouw op je eigen instinct om je door een crisis te loodsen.

Staven Drie

Je bent heel goed in het optimaal benutten van de talenten en vaardigheden van anderen. Wees specifiek over wat je wilt en laat je niet misleiden door goedwillende vrienden. Dit is geen eenzame tijd. Gebruik de kracht van de mensen om je heen – teamwork brengt geluk.

Omgekeerd: stop met worstelen! Blijf gefocust en laat je niet intimideren door betweters. Stel vragen. Neem de tijd om duidelijk te definiëren wat je wilt.

Staven Vier

De nadruk ligt nu op je sociale leven en activiteiten. Loop niet vast in oude gedragspatronen. Als je bij een splitsing in de weg komt, hou dan je ogen open voor alle opties. Eerdere inspanningen en arbeid brengen beloningen.

Omgekeerd: probeer te waarderen wat je hebt; Laat jaloersheid niet toe in je leven. Beoordelingsfouten zijn te verwachten wanneer emoties regeren. Denk je echt dat iemand misbruik van je maakt? Denk erover na.

Staven Vijf

Mensen om je heen zijn chagrijnig; het moreel is laag. Blijf kalm in deze chaos en onthoud wie je bent. Lees alle kleine lettertjes – juridische problemen zijn te verwachten.

Omgekeerd: je hoeft niet altijd de beste te zijn. Aanvaard compromissen en verontschuldigingen. Herzie je prioriteiten.

Tarot - The Complete Kit - Staven 6tm10

Staven Zes

Competitie brengt het beste in jou naar boven. Wees niet bang om vragen te stellen. De sterren voorzien verontschuldigingen.

Omgekeerd: iedereen – inclusief jijzelf – wil dingen op zijn of haar manier gedaan hebben. Zit het uit, jouw tijd komt.

Staven Zeven

Geloof overwint je huidige obstakels. Je hebt de macht om je doelen te bereiken. Overweeg alle gevolgen maar handel snel.

Omgekeerd: wees niet besluiteloos. Zeg wat je voelt en ga verder. Situaties kunnen nog lang niet afgerond worden, dus wees geduldig.

Staven Acht

Al je plannen hebben groen licht. Ga door. Je begrip voor mensen en hun problemen biedt kansen om te krijgen wat je wilt. Vrienden en de natuur brengen remedies voor wat jou scheelt.

Omgekeerd: Je energie is versnipperd. Denk na voordat je iets doet. Negeer de bestaande rangorde niet.

Staven Negen

Vecht voor en houd vast aan wat je gelooft. Je projecten zijn bijna voltooid; daarna kun je ontspannen. De overwinning is nabij. Vooral kinderen hebben nu geluk.

Omgekeerd: wees voorbereid en ben je ervan bewust wie de heerser van het spel is. Arrogantie creëert obstakels. Bevrijd jezelf van zelfmedelijden en angst. Zorg voor je gezondheid.

Staven Tien

Het agressief nastreven van je doelen zal resulteren in serieuze tegenvallers, want je superieuren zijn er niet blij mee. Het is belangrijk om te leren meer terughoudend en origineel te zijn. Houd niet koppig aan patronen vast, zoek naar nieuwe benaderingen. Een overplaatsing of een statuswijziging is te verwachten.

Omgekeerd: Focus je energie of je verspilt het. Zorg ervoor dat je een doel voor ogen hebt en dat je niet alleen maar stoom afblaast of bezig lijkt zonder daadwerkelijke prestatie.

Meer over de Complete Kit Tarot

Even Voorstellen -Tarot The Complete Kit