Twee versies Online Tarotcursus voor Beginners

Om tarotkaarten te lezen lezen, kun je nu kiezen tussen de Online Tarotcursus voor Beginners met huiswerkbegeleiding per e-mail of de variant voor Zelfstudie.

cursusboek tarot stap voor stap een tarotcursus voor beginners
Cursus Tarot voor Beginners

Verschillen en overeenkomsten

De lesstof is voor beide tarotcursussen gelijk. Het verschil zit hem in de begeleiding.

Met huiswerkbegeleiding

Kies je voor de tarotcursus met huiswerkbegeleiding, dan kun je mij je huiswerk mailen en ik kijk dat na en stuur het met commentaar weer terug. Van de feedback op je huiswerk leer je veel en ga je met sprongen vooruit.

Zonder begeleiding

Kies je voor de cursus voor zelfstudie dan heb je alle lesstof en raad ik je ook aan om alle oefenopdrachten te maken, maar je krijgt deze dus niet nagekeken. Door veel te oefenen, ga je ook vooruit en zul je het lezen van tarot ook onder de knie krijgen, maar het gaat vaak langzamer.Dat is helemaal niet erg. Heb je op een gegeven moment wel behoefte aan feedback op een legging, dan is dat mogelijk, want je kunt gebruik maken van het 2e Opinie Tarotconsult.

Hoe werkt het 2e Opinie Tarotconsult?

Je schrijft je interpretatie uit, van de tarotlegging waarop je feedback wilt en stuurt mij die toe inclusief alle relevante gegevens zoals gebruikte tarotlegpatroon, welk tarot deck je hebt gebruikt wanneer dat een ander deck is dan de Rider Waite, de vraag die je hebt gesteld en je twijfels. Ik kijk dat voor je na en stuur het terug met mijn opmerkingen erover. Hieraan zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van het aantal kaarten in het tarotlegpatroon. Dit is dus precies hetzelfde wat cursisten doen die huiswerk insturen.

Wat is de beste keuze?

Dat mag je helemaal zelf bepalen. De Tarotcursus met Huiswerkbegeleiding kost door de beleiding meer dan de cursus voor Zelfstudie. Heb je gekozen voor de Zelfstudie variant en wil je er toch begeleiding bij, dan kan dat. Of door bijbetaling van het verschil in prijs tussen de twee cursussen of door te kiezen voor incidentele begeleiding via Tweede Opinie Tarotconsulten.

Mijn aanbeveling: Leer zelf Tarot lezen

Hoe dan ook, de tarot is een boeiend instrument waar je veel aan kunt hebben voor het dagelijks leven, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Veel mensen, en ik ook, vinden dat we door tarot veel beter in onze eigen kracht komen te staan, gelukkiger zijn en dat de tarot heeft bijgedragen aan verrassende ontwikkelingen waardoor onze levens geheel nieuwe en gewenste wendingen hebben gekregen. Dat is de reden waarom ik tarot aanbeveel en vooral aanbeveel om zelf tarot te leren lezen. Want zoiets belangrijks als je eigen geluk, kun je maar beter zelf in de hand houden.

Kies je tarotcursus

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00