Tarot Hofkaarten: Wie ben ik?

tarot - hofkaarten

Welke tarot hofkaart typeert mij? Mijn moeder, vader enz.

Een leuke manier om de hofkaarten te leren kennen, is om hofkaarten te trekken voor je familie, vrienden en collega’s en er dan over na te denken, waarom de tarot (of je onderbewuste) van mening is dat die tarotkaart het beste bij die persoon past. Soms herken je iemand direct in een bepaalde hofkaart – en dat is handig om de eigenschappen van die kaart te onthouden -, andere keren is het onduidelijk. Vaak is dat een aanwijzing dat de tarot je iets over die persoon wil vertellen dat je niet ziet. Niemand is helemaal één hofkaart. In feite hebben we de eigenschappen van alle hofkaarten in ons, maar sommige eigenschappen steken boven de anderen uit.

Een andere vraag die je kunt stellen, is: Welke eigenschap moet ik ontwikkelen om mijn doel (vul doel in) te bereiken. Ook kun je onderzoeken ‘wie je bent’ in verschillende situaties: thuis, op werk, op feestjes, op vakantie etc.

Geen zin om alle hofkaarten uit je deck te vissen? Geen nood, hieronder kun je snel en gemakkelijk een hofkaart trekken.

Denk aan je vraag en klik op de knop voor je hofkaart: