Tarotkaart De Magiër uit de Prisma Visions Tarot

I. De Magiër – tijd voor actie

Uit het boek

Een reus van een man staat en manipuleert een figuur tussen zijn vingers. Zijn doorschijnende silhouet en enorme maan die over de achtergrond heersen, suggereren het rijk van het innerlijke landschap, maar zijn compromisloze aanwezigheid verdrijft het mysterie en vervangt het door pure wilskracht. Hij heeft zich zijn onderbewustzijn eigen gemaakt, en daarmee ook de materiële wereld om hem heen.

De Magiër heeft een enorme beslissingskracht. Hij is zelf bepalend en zelfverzekerd en heeft een visie waarvan hij echt gelooft dat die moet worden gerealiseerd. Hij is gepassioneerd, creatief en vooral diep verbonden met zijn omgeving, met zijn visie, met zijn leven. Wanneer je deze kaart ontvangt, verwacht dan een stoot van energie te ontvangen: wat je doet is de moeite waard en je hebt de middelen in je om het te bereiken. Dit is geen tijd voor twijfel, maar voor actie.

tarotkaart de magiër uit de prisma visions Tarot

Mijn beelden bij Prisma Visions Tarot Magiër

Reus, maan en het menselijke figuurtje tussen zijn handen kan ik zien. Dat poppetje heen en weer gooien tussen zijn handen, komt op mij manipulatief over. Ik zie hier eerder de donkere kant van de Magiër die koste wat kost zijn eigen zin wil doordrijven. Hij ziet zichzelf als groter, belangrijker en beter dan andere.

Dit staat eigenlijk haaks op de gegeven betekenissen dat zijn doelen de moeite waard zijn en dat hij alles heeft om die te bereiken. Maar misschien zet hij zijn krachten in ten goede? Laten we het hopen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00