Prisma Visions Tarotkaart De Zegewagen

De strijdwagen raast over de weg, de koplampen fonkelen. Zelfs te midden van een zware middernachtelijke stortbui vliegt een vogel op, vanaf zijn motorkap, juichend op weg naar de overwinning. De twee vormen een indrukwekkend paar, kracht en snelheid suizen ongegeneerd de toekomst in.

Helemaal zelfverzekerd zijn is een zeldzaam en glorieus moment. Als je door een zorgvuldige voorbereiding, zelfdiscipline en vastberadenheid een overwinnaar bent geworden, heb je het volste recht trots te zijn op je prestaties. Richt deze energie op verdere inspanningen; volledig vertrouwen hebbend in je capaciteiten. Je hebt jezelf en de wereld duidelijk laten zien wat je kunt bereiken. Ga door en sta obstakels niet toe om je weg te versperren.

Tarotkaart De Zegewagen uit de Prisma Visions Tarot

In plaats van een Romeinse strijdwagen, getrokken door sfinxen, zoals in de Rider Waite Tarot of door Paarden, zoals in de Tarot Marseille, is hier gekozen voor een auto. De ontwerpers van de Huisvrouwen Tarot hebben deze keuze ook gemaakt. Nu heeft een auto in mijn beleving wel een andere kwaliteit dan een strijdwagen.

De vogel op deze moderne zegewagen stijgt op vanaf de motorkap. Vogel en auto worden een indrukwekkend paar genoemd, samen op weg naar de overwinning. Het belangrijkste deel van die zin is volgens mij: ‘kracht en snelheid suizen ongegeneerd de toekomst in.’ Je laat je door niets en niemand tegenhouden. Daar kan ik wel wat mee.

De betekenis van de Huisvrouwen Zegewagen is nagenoeg hetzelfde. Als je iets wilt bereiken, moet je op reis en onderweg is het nodig beslissingen te nemen. En een belangrijk advies is de opmerking: ‘Wie niet waagt, die niet wint.’ En dat gaat volgens mij voor ongeveer alle Zegewagen-tarotkaarten op.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00