Haindl Tarotkaart Staven Acht

Haindl Tarotkaarten Staven Acht – Snelheid

Globale betekenissen: Duidelijke beweging. Vooruitgang. Een achtenswaardig doel. De richting in je leven vinden. Ontwikkeling van een nieuwe liefdesverhouding.

Keerzijde: Verdeelde energie. Tegenstrijdige activiteiten. Angst om iets te ondernemen. Verlegenheid, of jaloezie.

Haindl Tarotkaart Staven Acht

Haindl Tarotkaart Staven Acht duidt op snelle beweging. Dralen is hier uit den boze.

Op deze tarotkaart zien we een doorgang. Een doorgang waar naartoe? De Staven lijken te komen van achter de linker rotswand waar vuur zichtbaar is en rijzen als het ware uit de afgrond onhoog. Heb je het gevoel dat je je in een afgrond bevindt, dan is snelheid geboden om eruit te klimmen. Er is een opening, er is altijd een opening. Vind die, en klim uit de hel waarin je je bevindt. Soms is het nodig om hiervoor hulp in te roepen.

Het hexagram op Staven Acht is hexagram 35, Tjin/De Vooruitgang. Wilhelm zegt over dit hexagram dat “het wordt gekarakteriseerd door het licht dat uit de aarde omhoog stijgt”. Dit beeld zien we terug in het vuur op tarotkaart Staven Acht. Het oordeel bij dit hexagram luidt: “De sterke vorst wordt geëerd door een groot aantal paarden. Op één dag wordt hij driemaal ontvangen.” De sterke vorst heeft dienaren en paarden om hem te helpen. Hij probeert het niet alleen te doen. Hij trekt ook zwakkere mensen met zich mee omhoog. Wanneer je tot de zwakkeren behoort dan is het mogelijk dat je het allemaal te snel vindt gaan. Geef je over aan de beweging en ga met de stroom mee. Er tegenin zwemmen werkt averechts. De sterke vorst uit het hexagram wordt op één dag driemaal ontvangen. Dit betekent dat hij instemming krijgt voor zijn plannen.

Wanneer je deze kaart trekt, wees dan bedacht op de snelheid waarmee zaken zich kunnen ontwikkelen of zet zelf wat vaart achter projecten. Probeer ook niet alles alleen te doen, maar zoek hulp of haak aan bij anderen die dezelfde richting op gaan als jij.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00