WK Spanje-Nederland – volgens de tarot

WK in de Tarot – De Koningin van Kelken tegen de Koningin van Zwaarden

Nederland

Ik heb me lang afgevraagd of ik iets zou zeggen over het WK of niet, want ik heb de ballen verstand van voetbal en ik geloof niet dat het mogelijk is om de uitslag accuraat te voorspellen met tarot. Maar goed, voor de spanning en de sensatie…

Mijn vragen voor de Tarot waren “Hoe speelt Spanje” en “Hoe Speelt Nederland?”

Op Spanje trok ik de Koningin van Kelken. Het is mogelijk dat deze kaart aangeeft dat het Spaanse team zich in zijn element voelt en intuïtief speelt.

Op Nederland trok ik de Koningin van Zwaarden. Mogelijk omdat Oranje teveel in zijn hoofd zit, dat er teveel eenlingen aan het spelen zijn. Andere mogelijkheid is dat ze een duidelijk beeld hebben van hoe ze deze wedstrijd gaan winnen en zich niet van het veld laten spelen en eventueel de wedstrijd domineren.

De Uitslag

En als ik dan toch al mijn nek uitsteek, dan ook nog maar een voorspelling van de uitslag Spanje – Nederland.

Ik trok hierop Staven 2 en de Hogepriesteres. Allebei kaarten met het getal 2 erop. Gaan we dan uit van 2-2? Lijkt mij sterk. Ik zou dan eerder zeggen 0-0.

Vooral heb ik wel erbij gevraagd dat de getallen op de kaarten de uitslag moesten weergeven. Ik heb me tegelijkertijd ook afgevraagd wat er met de uitslag moest als ik kaarten trok met veel te hoge getallen. Gelukkig is dit niet aan de orde.

Ik heb echt geen flauw idee maar ben nu wel benieuwd naar de uitslag.

Ik heb comments aangezet bij deze post, dan kan een ieder die zich daartoe geroepen voelt aangeven hoe de Koningin van Kelken en de Koningin van Zwaarden al dan niet overeen kwamen met het spel van Spanje en Nederland.

Voor iedereen die kijkt vanavond, veel kijk plezier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00