11/11 Singles Day en Tarot

Singles Day – een dag voor jezelf

Singles Day is overgewaaid uit China (het nieuwe America?) en omdat er een duidelijk commercieel element aan zit, razend populair bij winkeliers. Bol.com besteed er breed aandacht aan. Je hoeft niet eens single te zijn. Nu al worden we warm gemaakt voor deze grote dag om onszelf eens flink te verwennen.

Wellicht een mooi excuus om die tarotkaarten te kopen die je altijd al wilde hebben.

Nu hoef je helemaal niks te kopen. Je kunt ook gewoon iets leuks doen voor jezelf dat geen geld kost. Ik trok er ter inspiratie een tarotkaart op en trok de Kelken Page.

tarotkaart Kelken Zeven voor Singles Day
Gevoel van verwondering, vaak over je gevoelens. Creatieve inspiratie. Puberaal gedrag. Het is mogelijk dat er iets is gebeurd waarover je totaal verbijsterd bent. Misschien ook boos, verdrietig of juist blij, maar het gevoel van verbijstering of verwondering heeft de overhand. Hierdoor reageer je misschien niet adequaat op de situatie. Een andere mogelijkheid is dat je je gedraagt als een puber of als een klein kind dat zijn zin niet krijgt. En soms duidt deze kaart op inspiratie, op creatieve ingevingen, op de wens om iets moois te maken. Het kan ook zijn dat deze kaart een aanwijzing is om de wonderen en zegeningen in je dagelijks leven te zien en daar dankbaar voor te zijn

Wat direct bij mij binnen kwam was dat gevoel van verwondering. Een gevoel van verwondering in de zin van genieten van de wonderen, de schoonheid van het leven.

Zo kwam ik pas online dit schilderij tegen, dat ik erg mooi vind.

The Fortune Teller, Colin Campbell Cooper

Ik voel mij een rijker mens door het kennen van dit schilderij. Klinkt misschien een beetje raar, maar het schilderij heeft diepe indruk op mij gemaakt.

In de beschrijving bij Kelken Page lees ik ook ‘de wens iets moois te maken’. Die wens heb ik, maar ik gun mezelf de tijd niet. Ondertussen heb ik weer zoveel creatieve ideeën en wensen, dat ik niet eens kan bedenken waar ik mee zal beginnen. Daar ga ik de komende dagen over nadenken (laten sudderen) zodat ik zaterdagmiddag, op mijn singles middag, direct aan de slag kan met een creatief project.

Wil je voor Singles Day een diepgaande legging doen op de relatie met jezelf? Probeer dan de Relatie met Jezelf Tarotlegging!

liefde voor jezelf tarot legging valentijnsdag

Fijne Singles Day!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00