Tarot The Complete Kit – Kelken Tarotkaarten

Vertaling van de Tarotkaarten van Kelken

Ik heb de volgorde van het boekje aangehouden. Deze begint met de hofkaarten van Page tot en met Koning, gevolgd door de getalskaarten van Aas t/m Tien.

De Tarot Serie van Kelken

Algemeen

De tarotkaarten van de Serie van Kelken gaan over liefde en emoties; relaties met anderen en over het onbewuste. Rechtopstaande Kelken tarotkaarten laten zien dat je gevoelig bent – gemakkelijk te prikkelen en snel gekwetst. Omgekeerde Kelken tarotkaarten waarschuwen tegen een te afstandelijke, koele en harteloze houding.

Tarot - The Complete Kit - Cups hofkaarten

Page van Kelken

Word niet boos als de dingen niet gaan zoals je had gehoopt. Sta open voor alternatieven en bereid je voor op een verandering van plannen. Denk na voordat je reageert, pas op voor kinderachtig gedrag.

Omgekeerd: Het is nu tijd om onafhankelijk te zijn. Vrienden en collega’s begrijpen je gevoelens misschien niet. Laat je niet door je gevoelens overmeesteren en veroordeel anderen niet te hard. Uiteindelijk zal je door geduld zegevieren.

Ridder van Kelken

Je kunt binnenkort een rustpauze verwachten ten aanzien van je verantwoordelijkheden. Laat anderen je verwennen. Doe iets leuks voor jezelf.

Omgekeerd: Wees niet gehaast om dingen voor elkaar te krijgen. Stop en denk goed na voordat je handelt. Neem vakantie en afstand van verantwoordelijkheden. Je hebt ook nog een privéleven.

Koningin van Kelken

Vergeet niet dat het leven meer is dan je dagelijkse werk en zorgen. Neem de tijd om spirituele overtuigingen te onderzoeken. Verzand niet in triviale details of de eisen van anderen.

Omgekeerd: De mensen om je heen lijken minder levenslustig dan normaal. Besteed er geen aandacht aan. Neem de tijd om zaken opnieuw te bekijken, vooral je eetgewoonten.

Koning van Kelken

Maak het jezelf niet moeilijk en accepteer wat de dag brengt. Houd je humeur onder controle; vat kritiek niet persoonlijk op. Probeer om je niet onderdruk gezet te voelen door deadlines.

Omgekeerd: Medewerkers lijken maar langzaam vooruit te komen. Houd een back-up plan achter de hand, voor het geval ze je tempo niet bij kunnen houden. Overdrijven is op dit moment schering en inslag, dus lees tussen de regels. Vraag oude vrienden of familie om je de helpende hand te bieden.

Kelken Aas

Geluk komt binnenkort naar je toe, maar het kan enige inspanning van jouw kant vergen om het tot wasdom te brengen. De mensen om je heen zijn emotioneler dan normaal. Vertrouw niet op hen voor een verstandelijke beslissing. Stel debatten uit. Onderwerp je huis en familieaangelegenheden aan een onderzoek. Dit is een goed moment om een verhuizing te overwegen.

Omgekeerd: Accepteer hulp van anderen. Wees niet te vol van jezelf. Wees vastbesloten. Weet wanneer je nee moet zeggen.

Kelken Twee

Dit is een goed moment om vrede te sluiten met iedereen die je de afgelopen tijd onrechtvaardig heeft behandeld. Verwacht een fijne verrassing, zoals een liefdesbrief van een nieuwe relatie. Ga niet mee in sociale druk.

Omgekeerd: Wees niet ongevoelig. Houd dingen licht en luchtig! Het is nu tijd om je excuses aan te bieden. Laat niemand of iets je bloeddruk verhogen. Mensen vragen nu teveel van je. Vind constructieve manieren om spanning te verlichten.

Kelken Drie

Mensen om je heen zoeken erkenning in de vorm van een positieve opmerking of fysieke genegenheid. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen brengen geluk. Familieproblemen zullen snel verzachten.

Omgekeerd: Laat teleurstellingen je geluk niet in de weg staan. Pas op voor overdreven toegeeflijkheid en depressie. Jaloezie overschaduwt je vermogen om redelijk te kunnen denken.

Kelken Vier

Neem een stap terug en bekijk de zaken vanuit een ander perspectief. Je merkt misschien dat je hart je hoofd heeft geregeerd. Deel je mening – wees niet egoïstisch. Doe jouw deel om meningsverschillen op te lossen.

Omgekeerd: Loop niet op zaken vooruit en word ook niet boos als anderen het niet met je eens zijn. Politieke machtsspelletjes nemen toe. Gekwetste gevoelens kunnen je op het verkeerde pad brengen. Sta open voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Kelken Vijf

Dingen zijn niet wat ze lijken. Houd je emoties onder controle. Pas op voor bedrog en illusie. Onderbouw je overtuigingen met feiten en eis hetzelfde van anderen. Maak dingen af.

Omgekeerd: Laat je niet overbelasten door klusjes en verantwoordelijkheden. Sta boven kinderachtige politieke spelletjes. Vrienden bieden ondersteuning, maar het kan ook helpen om vakantie te nemen om even afstand te nemen van de dagelijkse sleur.

Kelken Zes

Je persoonlijk aantrekkingskracht neemt toe. Wees standvastig in zaken van het hart. Laat het verleden geen afbreuk doen aan het heden. Dit is een uitstekend moment voor een nieuwe liefdesrelatie, geloften te hernieuwen of te verhuizen.

Omgekeerd: Doe alles wat je beloofd hebt, maar geef niet toe aan onredelijke eisen van anderen. Wees constructief in je pogingen om problemen op te lossen. Wees niet opdringerig. Maak tijd om flink te lachen en voor nieuwe vrienden.

Kelken Zeven

De waarheid wordt binnenkort onthuld. Handel vriendelijk en kalm. Dit is geen tijd om je geduld te verliezen. Evalueer de zaken opnieuw en begin met het uitvoeren plannen waar al lang aan gewerkt is. Bel een oude minnaar alleen maar om te zeggen dat je een beter mens bent omdat je hem of haar hebt gekend.

Omgekeerd: Spreek duidelijke taal; gespannen emoties kunnen je boodschap vertroebelen. Je hebt weinig geduld op dit moment. Probeer te ontspannen. Laat al je zorgen varen.

Kelken Acht

Waarschijnlijk zal zelfopoffering van je worden gevraagd. Pas op voor ruzies; wees voorzichtig bij het onderhandelen over zaken van het hart. Mensen hebben maar een korte aandacht spanne, dus vat niets persoonlijk op. Tel je zegeningen en probeer tevreden te zijn met wat je hebt.

Omgekeerd: Emoties lopen op. Laat situaties los die je niet langer aangaan. Besteed wat tijd en geld aan de dingen die je een goed gevoel geven.

Kelken Negen

Mensen zijn gul voor mensen in nood. Geniet van de vriendelijkheid van vreemden. Houd je verre van kletspraatjes en probeer je geen zorgen te maken over financiën.

Omgekeerd: Stel het nemen van besluiten uit. Weeg je opties tegen elkaar af. Niemand neemt een blad voor de mond. Pas op voor arrogantie – probeer gemakkelijker te zijn.

Kelken Tien

Tedere woorden en sympathie leveren de beste resultaten. Spreek vanuit je hart. Een plotselinge flirt of liefdesrelatie is mogelijk. Eten en drinken worden nu aantrekkelijker, dus probeer het niet te overdrijven. Laat het antwoordapparaat aan en laat iemand anders de deur beantwoorden.

Omgekeerd: Wees aardig tegen vreemden, en ook tegen jezelf. Je emoties hebben geen focus. Wees discreet. Kom afspraken na.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00