Koningin Pentakels test het cadeautip programma

Tarot cadeautips werkt voor de Koningin Pentakels

tarot pentakels koningin met geschenkenWij (de koningin Pentakels en ik) hebben het online cadeautips programma gebruikt om te kijken wat zij voor Kerst zal geven aan haar Koning en twee zonen.

Voor de Koning van Pentakels trok ze de Gehangene. De suggestie is dineren in het donker. De Koningin denkt dat haar gemaal dat beslist heel leuk zal vinden.

Voor Ridderlief trok ze De Dwaas, de kaart die duidt op vrijheid. Koningin Pentakels zegt dat haar ridderzoon wel een paar dagen vrij kan gebruiken. Hij werkt keihard op het bedrijf en gunt zichzelf geen minuutje vrij. Even Googelen leverde een mooie site op die Agricultural Tours aanbiedt. In het kader van ‘doe eens dwaas’ heeft de Koningin voor de Ridder van Pentakels een 15daagse reis geboekt naar Equador en Peru om boerderijen te bezoeken en uiteraard ook de standaard culturele attracties.

Voor haar kleine ventje trok de Koningin Pentakels tarotkaart De Geliefden: “Nu heb ik mezelf mooi in de vingers gesneden met dat dure geschenk voor mijn oudste. De jongste gaat scheel kijken van jaloezie en wil ook ver weg, maar hij moet naar school! Een weekje Hawaï? Dan zitten we langer in het vliegtuig dan op Hawaï. Dat gaat hem dus niet worden.” De koningin denkt en denkt en ineens weet ze het. Ze gaat met haar jongste naar Zuid-Afrika. Ze heeft gelezen van een werkende diamantmijn die je kunt bezoeken en weet zeker dat Page Pentakels dat helemaal geweldig gaat vinden. “Het is de suggestie van sieraden, die me op het idee bracht,” zegt zij. “Hierdoor moest ik denken aan diamanten.”

 

Feedback van de Koningin Pentakels

“Het programma werkt, maar de cadeaus zijn nogal extravagant uitgevallen. Normaal gesproken zijn onze kerstcadeaus bescheidener. Maar mijn oudste heeft superhard gewerkt om van onze boerderij een topboerderij te maken. De bottelarij en brouwerij doen het ook goed en hij heeft het echt verdiend. Letterlijk en figuurlijk. En ja, dan willen we die kleine niet tekort doen en zelf zie ik dat reisje naar Zuid-Afrika ook wel zitten. Zonder dit programma was ik nooit op deze ideeën gekomen, dat is zeker.”

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00