Housewives Tarot Staven Vier

Housewives Tarot Staven 4

Staven Vier: Beloning, rust, ontspanning

Neem een moment van rust en geniet van een welverdiende Shirley Temple. Staven Vier is een kaart van rust en ontspanning. Je hebt de emotionele rommel weggeveegd en een basis gelegd voor succes. Nu is het tijd om te genieten van de rust van een middagdutje en jezelf te trakteren op een drankje. Rust uit voor de uitdagingen die voor je liggen.

Uit het boekje bij de Housewives Tarot

Shirley Temple (niet alcoholisch): Schenk 125 ml sinaasappelsap en 125 ml koolzuurhoudende limonade (traditioneel Ginger ale) in een lang glas. Giet er 1 eetlepel grenadine siroop bij en laat dit naar de bodem zinken (duurt wel even). Garneer met een kers en een rietje om mee te roeren.

Wil je er toch alcohol in? Dat kan ook. Er zijn varianten online als Shirley Temple Black, Mrs. Shirley Temple enz. Ik zou er gewoon een flinke scheut vodka in doen en kijken hoe het smaakt, als ik het al ooit zou maken.

Dat de keuze hier op een niet alcoholisch drankje is gevallen is eigenlijk wel logisch. Het gaat hier over een moment van rust midden op de dag, jezelf even belonen, nieuwe energie op doen, en dan weer aan de slag want er is nog veel meer te doen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00