Spelregels e-mail Tarotconsulten

Een e-mail tarotconsult bestellen

Je kunt een tarotconsult bestellen in de webshop.

Na betaling ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Je kunt deze mail gebruiken om mij terug te mailen met je vraag voor de tarot, eventueel met relevante extra informatie over jezelf en je vraag. Hoe duidelijker de vraag is, hoe duidelijker het antwoord zal zijn.

Je ontvangt je tarotconsult (inclusief een afbeelding van de getrokken tarotkaarten) binnen twee werkdagen na ontvangst van je vraag, op het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij de aanvraag. Wil je je consult op een ander e-mailadres, laat het mij dan even weten. Na ontvangst van je tarotconsult, heb je uiteraard nog de gelegenheid om er vragen over te stellen.

Voor het aanvragen van een tarotconsult moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wat je wel en niet kunt verwachten van een tarotconsult

Een tarotconsult heeft niets te maken met toekomst voorspellen. Een tarotconsult geeft inzicht in situaties en in meewerkende krachten en beperkende overtuigingen die bijdragen aan de situatie waar je naar vraagt.

Soms denken mensen dat een tarotlezer ‘alles’ kan zien in een tarotlegging, maar dat is niet waar. Er zijn bijvoorbeeld geen tarotkaarten die met naam en toenaam je toekomstige geliefde aanduiden of precies kunnen zeggen wat je levensdoel is of welk beroep het beste bij je past.

De tarotkaarten kunnen bijvoorbeeld wel aangeven hoe je denkt over het vinden van een partner of wat je zoekt in een beroep.  Een tarotconsult geeft inzicht, en met dat verkregen inzicht zul je beter en gemakkelijker in staat zijn om je toekomst vorm te geven.

De toekomst ligt namelijk niet vast. Onze acties bepalen onze toekomst en onze gedachten bepalen onze acties.

Vragen waar ik niet op lees

Ik lees niet op gezondheidsvragen en dus ook niet op zwangerschapsvragen. Met gezondheidsproblemen ga je naar een arts. De reden dat ik niet lees op gezondheidsvragen is dat het niet werkt. Meer hierover kun je vinden in mijn artikel: Tarot leggen op gezondheid – Ja of Nee?

Vragen waar ik wel op lees

Verder lees ik tarot op ongeveer alle vragen. Maar vragen over een andere persoon zijn lastig. Een tarotconsult is voor jou en gaat over jou. Soms willen mensen weten hoe het met hun zoon of dochter gaat waar ze geen contact meer mee hebben. De tarot geeft meestal geen antwoord op zo’n vraag. Je kunt wel vragen: Hoe kan ik hiermee omgaan? Hoe kan ik weer contact maken? Wat was mijn inbreng waardoor de breuk is ontstaan?

De ‘moeilijke’ liefdesvragen

Liefde is een belangrijk onderwerp voor tarotlezingen. Logisch, want liefde is het hoogste goed. Er zijn eenvoudige liefdesvragen, over of je ooit de ware zult vinden, maar er zijn ook ‘lastige liefdesvragen.’ Eén scenario, die van de stiekeme verliefdheid, wil ik hier graag toelichten, omdat openheid hierover van belang is om een goede tarotlezing te  kunnen doen. Vaak schamen we ons een beetje wanneer we helemaal gek zijn op die leuke, flirtende, maar helaas al getrouwde collega, of wanneer we zelf al getrouwd zijn.  De tarot oordeelt niet en ik ook niet.

Dus, op een vraag als “Hoe ziet Klaas onze relatie?” heb je grote kans dat de tarotkaarten aangeven wat jij denkt of hoopt, maar dat vertelt ons niets over hoe Klaas werkelijk denkt. Het is mogelijk dat de kaarten dit wel aangeven, maar de kans is even groot dat dit niet het geval is. Kortom, op dit punt zijn tarotkaarten niet erg betrouwbaar.

Daarbij vergeet de vrager vaak om mij cruciale informatie te geven. Bijvoorbeeld dat Klaas een getrouwde collega is, die wel gezellig een beetje met je flirt bij de koffieautomaat, maar nooit heeft aangegeven een relatie met je te willen.

De vraag ‘hoe ziet Klaas onze relatie?” is daarom onnauwkeurig. Er is namelijk geen romantische relatie. Zo’n vraag wekt bij mij wel die indruk en daardoor word ik vanaf het begin al op het verkeerde spoor gezet, wat het accuraat lezen van de kaarten heel lastig maakt. Het is mogelijk dat er in de tarotlegging allemaal zonnige kaarten liggen, omdat Klaas (en de vrager zelf) de relatie zoals die is als heel gezellig en leuk ervaren. Maar er is een collegiale relatie, en geen romantische relatie. Door de vraagstelling hoe Klaas de relatie ziet, krijg je antwoord op hoe de relatie nu is.

Beter zou zijn om te vragen:  “Als ik op Klaas afstap en mijn gevoelens kenbaar maak, wat kan ik dan verwachten?”

Je kunt je in zo’n situatie ook afvragen of je niet gewoon op zoek bent naar een relatie. Moet het per se met Klaas zijn? Want door de verliefdheid op Klaas, blokkeer je energetisch gezien, misschien een relatie met iemand anders die beter voor je zou zijn.

En als je denkt dat je de enige bent die zo’n energievretende verliefdheid heeft, die waarschijnlijk nergens heen gaat, maak je geen zorgen, want dit komt veel voor. Zo vaak zelfs, dat ik denk dat het heel natuurlijk is. We willen allemaal liefde en soms triggert iemand iets wat we omzetten in verliefdheid, maar eigenlijk een soort van richtingaanwijzer is voor persoonlijke groei, een richtingaanwijzer om onszelf beter te leren kennen en lief te hebben, en beter te weten wat we wel en niet willen. Dat sluit perfect aan bij de ijzersterke kant van de tarot als hulpmiddel voor zelfonderzoek. Je zou dus in zo’n situatie bijvoorbeeld kunnen vragen: “Wat wil de verliefdheid op Klaas mij vertellen?”

Schroom niet om dit soort vragen met een tarotconsult te onderzoeken. De tarot oordeelt er niet over en ik evenmin. Maar om iets aan je tarotconsult te hebben, afgestemd op je situatie zoals die is, is enige openheid wel van belang.

Als je de vraag niet weet

Soms speelt er zoveel dat je er helemaal van in de war raakt. Je leven heeft geen focus, en je hebt geen idee hoe je de warboel in je hoofd kunt ontwarren. Of je hebt een onbestendig gevoel over je leven of over een levensgebied. Het gevoel van niet weten wat je wilt, is niet abnormaal en komt veel voor. Ook in dat geval kan een tarotconsult enorm helpen om daar inzicht te krijgen.

Welk tarotconsult te kiezen

Een drie-kaarten tarotconsult is kort en krachtig en geeft je inzicht in oorzaak en gevolg en een blik op de toekomst.

Een Keltisch Kruis geeft je ook inzicht in oorzaak en gevolg en een blik op de toekomst, maar daarbij ook inzicht in wat je wens is in relatie tot je vraag, hoe je tegen je vraag aankijkt, hoe de wisselwerking is met anderen en wat je hoopt en vreest.

Voor alle tarotconsulten die ik aanbied, kun je ook een voorbeeldconsult vinden. Dat helpt wellicht bij het maken van je keuze.

Weet je niet welk tarotconsult het beste aansluit bij je vraag of heb je moeite met het formuleren van je vraag, dan kun je vooraf contact met mij opnemen via het contactformulier op deze site.

Vriendelijke groet,

Nelly van der Werff

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00