Shadowscapes tarotkaart trekken

Je Getrokken Shadowscapes Tarotkaarten zijn:

Voor de mobiele leesbaarheid staan de getrokken kaarten onder elkaar.


Klik op een kaart voor meer info. Let wel, het is handig en verstandig om eerst je getrokken kaarten op te schrijven, want één druk op de verkeerde knop en je bent ze kwijt.

Betekenissen van de posities:

  1. Jij: Deze kaart laat zien wat je moet weten over jezelf in deze situatie. De kaart kan erop duiden hoe je positief of negatief de situatie beïnvloed of de invloed die de situatie op jou heeft.
  2. Wat gecreëerd wordt: Deze kaart laat zien wat je aan het creëren bent. Dit kan iets tastbaars zijn, maar ook ontastbaar. Het kan zijn wat je wil creëren maar ook iets wat je niet verwacht.
  3. Vernietiging: Deze kaart laat zien wat nu vernietigd wordt of zal wegvallen. Dit kan iets tastbaars zijn of iets ontastbaars. Het kan zijn wat je wilde vernietigen, maar ook iets wat je niet opzettelijk wil vernietigen.
  4. Wind: Deze kaart, zoals de zefier op de Twee van Pentakels, vertegenwoordigt de uiterlijke omgeving die de situatie beïnvloed. Deze kaart laat zien of dat gunstig of ongunstig zal uitpakken. Is de omgeving stabiel of is die aan het veranderen?
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00