kleurplaten Zwaarden Koningin

Tarot Zwaarden Koningin treedt doortastend op

zwaarden koningin tarotkaartHet Witte boekje zegt over de Tarot Zwaarden Koningin: Haar rechterhand houdt het wapen recht omhoog, waarbij het heft op de armleuning van haar Koninklijke stoel rust. Haar linkerhand is geheven en de hand uitgestoken. Haar houding is streng, deugdzaan en suggereert verdriet.

Divinatie duiding: weduwe, vrouwelijk verdriet en verlegenheid, afwezigheid, steriliteit, rouw, ellende, afzondering.

Omgekeerd: kwade trouw, dweperij, kunstmatigheid, preutsheid, bedrog.

Ik weet het niet of haar houding verdriet suggereert. Wel associëren we de Koningin van Zwaarden met iemand die veel heeft meegemaakt, waaronder ook verdrietige gebeurtenissen en vaak duidt deze kaart op een weduwe/weduwnaar of iemand die gescheiden is. Het is echt goed mogelijk dat een man deze kaart trekt, wanneer het aspect van verdriet vanwege overlijden van de partner of scheiding een belangrijke rol speelt in de tarotlegging.

De Koningin van Zwaarden is natuurlijk niet alleen een rouwende dame of heer. Ze is ook intelligent, doortastend, dapper, kan goed bijzaken van hoofdzaken scheiden, is uitermate knap in het bemiddelen of het spreken van recht. Haar gezegde zou kunnen zijn: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Tarotkaarten kleurplaat: Zwaarden Koningin

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00