kleurplaten zwaarden koning

Tarot Zwaarden Koning kent ‘The Secret’

tarotkaarten zwaarden koning zwart wit zelf kleuren rider waite tarotOver de Tarot Zwaarden Koning zegt het witte boekje: Als een rechter zit hij op zijn troon, in zijn rechterhand heeft hij een zwaard, het teken van zijn kleur.

Divinatie Duiding: Alles wat ontspringt aan het idee van gerechtigheid, en de daarmee verbonden associaties: macht, bevel, autoriteit, strijdlustige intelligentie, wet behartigers van kroonbelangen, ministers enz.

Omgekeerd: wreedheid, perversiteit, barbaarsheid, trouweloosheid, kwade bedoelingen.

De Koning van Zwaarden zit stevig op zijn Troon. Ook bij hem is het abstracte denken goed ontwikkeld. Hij wordt vaak getrokken door mensen die bezig zijn zich aan een autoritaire vader te ontworstelen, maar ook door mensen die moeite hebben met autoriteit in meer algemene zin. Ook wordt deze kaart bijzonder vaak getrokken door mensen die wachten op een operatie, waarbij de Koning van Zwaarden kan duiden op de chirurg, maar meestal op de operatie als geheel.

Een belangrijk aspect van de Koning van Zwaarden is dat hij erop wijst dat een rustig hoofd belangrijk is. Dan is er ruimte voor oplossingen. En je kunt ontdekken wat je allemaal denkt en gelooft. Ook vallen tegenstrijdige gedachten dan sneller op. Hij weet als geen ander dat gedachten aan manifestatie vooraf gaan. ‘The Secret’ (Wet van Manifestatie) is voor hem een open boek.

Tarotkaarten Kleurplaat: Zwaarden Koning

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00