Tarot Kleurplaten Pentakels Page

Tarot Pentakels Page, student bij uitstek als hij het hem boeit, tenminste

Tarotkaarten pentakels schildknaap page De Pentakels Page (ook wel schildknaap genoemd) komt op mij altijd over als een vriendelijke jongeman, die geïnteresseerd is in van alles en nog wat en daardoor een prettige gesprekspartner is, want hij kan over van alles meepraten. Een aspect van de Pentakels Page dat vaak verkeerd begrepen wordt, is zijn drang om alles te onderzoeken. Hij onderzoekt in de breedte en niet zo zeer in de diepte, want daar komt hij niet aan toe. Dit wordt vaak gezien als oppervlakkig, maar dat is het niet. Voor een journalist bijvoorbeeld is deze onderzoekende eigenschap heel nuttig. Wanneer je deze tarotkaart trekt op de vraag wat je bijvoorbeeld het beste kunt gaan studeren, dan geeft de Pentakels Page als advies om alle mogelijkheden te onderzoeken en niet te snel een keuze te maken. Uiteindelijk zul je dan vanzelf bij het onderwerp uitkomen, waarvoor je echt warm kunt lopen en waar je alles van wilt weten.

Het tarotboekje zegt: Een jonge figuur, kijkt zeer intens naar een pentakel dat boven zijn opgerichte hand drijft. Divinatie duiding: ijver, studies, overpeinzingen, een andere verklaring zegt: nieuws en berichten en de brenger ervan. Ook: beheersen en beheren.

Omgekeerd: verkwisting, losbandigheid, vrijgevigheid, genot, weelderigheid.

De Pentakels Page- jongeman wordt inderdaad vaak gezien als de ijverige student. En omgekeerd kan deze kaart heel goed duiden op de feestende student, die niet aan studeren toekomt.

Wanneer je moeite hebt met de hofkaarten, kan mediteren op deze tarotkaarten en het inkleuren van deze tarotkaarten helpen. Wil je meer weten over het leren lezen van de tarothofkaarten? kijk dan eens naar mijn artikel Hofkaarten uit de tarot moeilijk? waarin ik tips geef hoe je de tarothofkaarten beter kunt leren kennen.

Tarotkleurplaat: Tarotkaart Pentakels Page

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00