Tarot Kleurplaten Pentakels Koningin

Pentakels Koningin uit de Tarot, een luxe dier?

tarotkaarten pentakels koningin houdt van luxeLuxe

De Tarotkaarten Pentakels Koningin is een chique dame. Ze zal er altijd verzorgd uitzien, is netjes op haar kleding en andere spullen. Niets zal kapot zijn in haar huis. En als dat wel zo is, moet het onmiddellijk gemaakt worden. De Ridder van Pentakels is daarvoor de aangewezen persoon. De kans is groot dat ze een hele verzameling klusjesmannen en –vrouwen kent, die aan haar hoge eisen kunnen voldoen en dat ook nog eens doen voor een zacht prijsje.

Zorgzaam

Daarnaast is de Koningin van Pentakels ook zorgzaam. Ze heeft veel voor haar kinderen over en zal ze strak opvoeden en proberen haar overtuigingen op hen over te dragen. Daarnaast gelooft zij in ‘werken voor je zakgeld’. Voor niets gaat de zon op, maar verder kost alles geld! En de waarde van geld, zal ze haar kroost zeker bijbrengen.

Witte tarotboekje

Het witte tarotboek zegt: Het gelaat doet een donkere vrouw vermoeden, wiens kwaliteiten zouden kunnen afgeleid worden uit het begrip grootheid van ziel; zij bezit ook de ernstige blik van intelligentie; zij aanschouwt haar symbool en wekt de indruk daarin allerlei werelden waar te nemen. Divinatie duiding: Rijdom, royaal, grootheid, veiligheid, vrijheid.

Omgekeerd: kwaad, verdacht, spanning, angst, wantrouwen.

Intuïtief

Inderdaad, de manier waarop zij naar haar pentakel kijkt, doet me altijd denken aan een waarzegster met een kristallen bol. Toch is ze veel te ‘aards’ om, naar buiten toe, veel te doen met haar intuïtieve gave. Zij gebruikt haar intuïtieve vermogens op een natuurlijke manier in het dagelijks leven, zonder daar over na te denken of bij stil te staan. Het is een manier van leven voor haar, en heel ‘natuurlijk’. Ze is zich niet bewust van deze gave en past hem onbewust toe in haar dagelijks leven. Zij denkt dat iedereen dat heeft, en dat is ook zo, maar vaak niet zo goed ontwikkeld als bij haar.

Tarotkaarten kleurplaat: Tarotkaart Pentakels Koningin

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00