Kleurplaten Koningin Staven

Tarot Staven Koningin met een vleugje magie

staven koningin tarotkaartDe tarotkaart Staven Koningin is de hofkaart waar ik mij het meest mee vereenzelvig. Zij is de workaholic uit het spel. Dat ken ik wel, altijd maar werken. Ideeën en plannen heeft ze volop, en die wil ze graag uitwerken. Andere dingen moeten daarvoor wijken. Net als alle leden van de familie wordt zij geregeerd door het element vuur, dat te maken heeft met passie en enthousiasme. De zonnebloemen duiden op haar zonnige en optimistische natuur. De zwarte kat geeft haar een vleugje magie.

De vertaler van het boekje heeft er echt een beetje een potje van gemaakt, of het is gewoon door Google Vertalen gehaald, dat kan ook. Maar de eerste zin in het Witte Boekje luidt: De Staven dragen allemaal bladeren, indien het de kleur van leven en animatie is.

De Engelse tekst luidt: The Wands throughout this suit are always in leaf, as it is a suit of life and animation.
Ik heb dat voor de gein even vertaald met Google Vertalen en dat levert de volgende zin op: De Wands in dit pak zijn altijd in blad, want het is een pak van het leven en animatie.
Maar goed de Staven in deze kleur zijn altijd in blad, want het is de kleur van het leven en bezieling. Bezieling is een mooi sleutelwoord voor de familie van Staven.

Rest van het boekje: Emotioneel en op andere vlakken komt de persoonlijkheid van de Koningin overeen met dat van de Koning, maar zij heeft meer aantrekkingskracht.

Divinatie duiding: donkere vrouw, landsvrouw, vriendelijk, rein, liefdevol, eerbaar.
Indien de kaart naast haar een man aanduidt, is zij hem goed gezind. Indien een vrouw naast haar ligt, is zij geïnteresseerd in de Vrager. Ook: Liefde voor geld.

Omgekeerd: Betekent ook oppositie, jaloersheid, zelfs bedrog en ontrouw.

Tarot Kleurplaat: Staven Koningin

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00