Tarot Kleurplaten Kelken Koning

Tarot Kelken Koning goed luisteraar

tarotkaart kelken koningHet witte boekje zegt over de Kelken Koning uit de Rider Waite Tarot: Hij houdt een korte scepter in zijn linkerhand en een grote kelk in zijn rechter; zijn troon staat bovenop de zee; aan de ene zijde vaart een schip en aan de andere zijde springt een dolfijn. Dit is om aan te geven dat de Kelk verband houdt met water.

Divinatie duiding: een blonde man; zakenman, een recht- of godgeleerde; verantwoordelijk, ten dienste van de Vrager; ook rechtvaardigheid, kunst en wetenschap, inbegrepen diegenen die wetenschap, rechten en kunst doceren; creatieve intelligentie.

Omgekeerd: oneerlijk, onbetrouwbaar, schelms, onrechtvaardigheid, afpersing, ontucht, schandaal.

De familie van kelken hebben zeker te maken met het element water en waar het element water voor staat. Zoals emoties, gevoelens, creatieve intelligentie, fantasie, inspiratie e.d.

Deze koning wordt vaak getrokken door mensen die op een of andere manier aan counseling of coaching doen. Hij kan goed luisteren en zich verplaatsen in anderen en is daarom heel geschikt vor dat vak. Maar er zijn natuurlijk nog legio andere mogelijkheden zoals docent kunstgeschiedenis of rechter.

Zakenman is erg breed. Iedere koning kan een zakenman zijn. De verschillen in hoe iedere koning zaken zal doen en met welke motieven, kunnen gevonden worden in hun kleur.

Tarotkaarten Kleurplaat: Kelken Koning

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00