Tarot Series

tarotkaarten greer Dit zijn artikelen die ik heb geschreven die onderdeel uitmaken van een groep artikelen, een soort van mini cursus tarot om je tarot kennis te verdiepen en om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met tarotkaarten en waarom kennis van tarot waardevol kan zijn.

Tarot, Aura’s en Chakra’s over hoe je de stand van zaken van je chakra systeem kunt beoordelen aan de hand van tarotkaarten.

Tarot & Numerologie: Getallen zijn ook symbolen en hebben invloed op de betekenissen van de tarotkaarten.

Arcus Arcanum Tarot: deze tarot is alleen nog tweede hands te verkrijgen, maar de uitleg geeft inzicht in hoe je van de Rider Waite Tarot afgeleide tarotkaarten gemakkelijk kunt leren lezen wanneer je eenmaal de Rider Waite onder de knie hebt.

Leidraad je Levensdoel ontdekken: In deze artikelen serie geef ik een aantal tips en oefeningen, ook met tarot, hoe je je de zin van je leven kunt ontdekken.

Tarot en de Liefde: Hier kun je een aantal leggingen vinden specifiek voor liefdes- en relatie vragen. Aan de betekenissen tarotkaarten heb ik beschrijvingen toegevoegd, speciaal voor het duiden van relatieleggingen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00