De Tarot Zegewagen: Succes!

Tarot ZegewagenVolg de Tarot Zegewagen voor succes en overwinning!

Ben benieuwd wat het boekje te melden heeft over de tarot Zegewagen.

Rechtop: redding, voorzienigheid; ook: oorlog, zegen, vooringenomen, wraak, verwarring.

Omgekeerd: rel, ruzie, woordenwisseling, kwaadspreken, sluwheid, nederlaag.

’t Zit weer vol tegenstrijdigheden. Ik kan me er niet goed in vinden. Ik ervaar De Zegewagen als een positieve tarotkaart, die erop duidt dat de dingen gaan lukken, dat de overwinning binnen bereik is. Woordenwisseling is meer iets voor Staven 5 uit de tarot, nederlaag zou ik eerder verwachten bij zwaarden 5 en sluwheid bij zwaarden 7.

De tarotkaart De Zegewagen duidt vaak op aantoonbaar succes en voorspoed Als je een bevordering krijgt, dan is dat aantoonbaar. Een behaald diploma kun je aan de muur hangen en met een luxe auto kun je leuk pronken. Ik ervaar De Zegewagen als een positieve kaart die erop duidt dat de dingen gaan lukken, dat de overwinning binnen bereik is.

Door de symboliek is de Zegewagen, wel complexer dan ‘succes binnen handbereik’. Wil je meer weten over de afzonderlijke tarotkaarten, dan kun je hete-boek Tarot Stap voor Stap, een tarotcursus voor beginners, kopen. Daarin wordt per tarotkaart de symboliek doorgenomen.

Hierbij de kleurplaat variant van de tarot Zegewagen

Het kleuren van deze tarotkaart helpt ook vaak om je energie te verhogen naar een niveau dat het aantrekken van succes makkelijker maakt!

Overzicht Tarotkaarten Kleuren

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00