Veel tarotkaarten uit de grote arcana, wat betekent dat?

tarotkaarten de sterVraag: Als mijn vriendin tarotkaarten voor zichzelf trekt, komen er voornamelijk Grote Arcana-kaarten tevoorschijn. Ook als ik tarotkaarten voor haar trek, blijken het meestal Grote Arcana-kaarten te zijn. Meer dan de helft bestaat eigenlijk altijd uit Grote Arcana. Wat zou dit kunnen betekenen volgens jou?

Antwoord: Volgens mij betekenen veel Grote Arcana-kaarten in een tarotlegging, dat de vraag die zij stelt enorm belangrijkĀ  voor haar is. Tegelijkertijd kan het betekenen dat zij weinig invloed heeft op de vraag of het gevoel heeft weinig invloed te hebben op de vraag. Vaak kunnen veel Grote Arcana-kaarten gezien worden als een Kosmische stemverheffing.
Het is dus belangrijk om te kijken naar de soort vragen die zij aan de tarot stelt. Analyseer haar vragen. Waar hebben die vragen mee te maken?
Zijn het vragen die haarzelf betreffen of zijn het vragen die eigenlijk een ander betreffen? In dat geval geven veel Grote Arcana-kaarten aan dat het niet haar zaak is, en dat zij er geen invloed op heeft en ook niet op moet willen hebben.
Zijn het vragen die voortkomen uit het blijven hangen in een bepaalde situatie? Dan is het een soort kosmische stemverheffing en is het belangrijk om daadwerkelijk stappen te zetten om de situatie te veranderen. In dat geval heeft zij waarschijnlijk ook veel terugkerende kaarten in haar tarotleggingen.
Of zijn het vragen die te maken hebben met haar spirituele ontwikkeling? Dan dienen de tarotkaarten gelezen te worden in het licht van universele wetten.
En het is natuurlijk mogelijk dat ze gewoon een erg goed lijntje heeft naar boven.

Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kunt. Zo niet, dan zou ik willen weten welke soort vragen zij stelt en welke tarotkaarten getrokken worden om er wat meer over te kunnen zeggen.

Ik ontvang graag vragen over Tarot. Dus als je zelf met een vraag zit, laat het me weten. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.