Meestergetal de 22

De 22 – De Meesterbouwer, bouwt aan een betere wereld

Dan Millman vereenvoudigt de 22 tot een 4. Hij zegt over de 22/4 onder andere het volgende:

“Degenen op het 22/4 levenspad zijn hier op aarde om zich bezig te ouden met kwesties in verband met coöperatie, verantwoordelijkheid en ontwikkeling, om een stabiele en veilige basis te leggen, hun doelen door middel van een geduldig ontwikkelingsproces te bereiken, een proces dat te maken heeft met wederzijds ondersteunend teamwork. Maar omdat ons levensdoel immer speciale uitdagingen in zich bergt, hebben 22/4-en een sterke neiging zich te coöperatief op te stellen, zich helemaal te geven, en dan te vervallen in wrevel en zich terug te trekken. Hun ambitie kan een blinde vlek worden, dus hebben ze de neiging noodzakelijke stappen op weg naar hun doel over te slaan. Als ze bij de les blijven, verschaft een mislukking nuttige informatie. Wanneer 22/4-en problemen tegenkomen, moeten ze bepalen welke stap ze hebben overgeslagen en het overnieuw doen: hierdoor worden ze bevrijd van een patroon van mislukkingen. Geen enkele uitdaging is te groot als 22/4-en die verdelen in kleine hanteerbare porties.

Wanneer de dubbele 2 en de 4 samenwerken, beschikken 22/4-en over een uitzonderlijke vitaliteit en potentieel. Hoe dat potentieel zich manifesteert, hangt af van de wijze waarop ze hun leven in lijn brengen met spirituele wetten die de sleutel vormen tot hun levensbestemming. De 4-energie geeft 22/4-en kracht, vastberadenheid en volharding, maar willen ze hun levensbestemming vervullen dan hangt alles ervan af of ze hun reis met kleine, zekere stappen vervolgen, en of ze er zeker van zijn dat ze een solide basis hebben gelegd voordat ze verder gaan. Wanneer dit patroon zich op een positieve manier voortzet, kunnen 22/4-en uitzonderlijke dingen bereiken.”

Ik vind dat Millman hiermee de 22/4 te ver vereenvoudigt tot 4. Uit de beschrijving is wel op te maken dat een 22/4 tot grootse dingen in staat is, maar hij geeft mij niet het grootse gevoel dat ik met een Meesterbouwer associeer.

Zelf vind ik de 22 het makkelijkst te begrijpen door te kijken naar de positieve aspecten van het getal 2. De 2 heeft bijvoorbeeld een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met zijn bemiddelende gaven moet het mogelijk zijn in de meest positieve zin van de 2-trilling om als een Meesterbouwer deze gaven in te zetten voor het bouwen aan een betere wereld (4).

Steekwoorden voor de 22

Vindt zichzelf overdreven belangrijk, voelt zich vaak miskend, misbruikt macht. Gebruikt zijn krachten voor misdadige doeleinden of zwarte magie. Kan zich slecht aanpassen. Geeft het universele doel voorrang boven eigen luister, een praktisch mysticus. Zendeling. Straalt liefde uit. Dynamisch, georganiseerd, praktisch. Een doener. Een eerlijk, oprecht en krachtig leider.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00