Tarot cursussen, thuisstudie, begeleiding per e-mail

 

Online Tarotcursus – Uniek, Degelijk, Leerzaam en vooral leuk!

De Tarotcursussen van TarotStapVoorStap.nl zitten goed in elkaar zodat je gemakkelijk en snel de tarotkaarten leert kennen.

online tarotcursus beginners tarot stap voor stap

Vanaf de eerste les, wordt veel aandacht gegeven aan het leren interpreten van de kaarten in leggingen. Het huiswerk bestaat uit het doen van tarotleggingen (tarotconsulten) voor jezelf of voor vrienden en familie. Eerst kijk je er zelf naar en geef je een interpretatie. Die stuur je vervolgens in als huiswerk. Deze tarotleggingen worden door Nelly van der Werff vakkundig nagekeken. Door het werkelijke kaartleggen te oefenen en de feedback, krijg je inzicht in hoe je de kaarten in relatie tot elkaar en de gestelde vraag kunt duiden. En daar gaat het uiteindelijk om bij tarot!

Bij TarotStapVoorStap.nl kun je terecht voor de volgende thuisstudie Tarotcursussen met begeleiding per e-mail:

Tarot Stap voor Stap, Rider Waite cursus Tarot voor Beginners.
€ 195,00

tarot stap voor stap cursus tarot voor beginners eboek

In deze online tarotcursus bestaande uit 12 lessen, leer je snel en doeltreffend kaartlezen voor jezelf en anderen.

Stuk voor stuk worden alle tarotkaarten onder de loep genomen. Hierbij wordt aandacht besteed aan wat er op de kaarten te zien is en wat de verschillende symbolen betekenen. Als je dat eenmaal weet, dan is zo’n tarotkaart niet meer zomaar een afbeelding, maar krijgt die betekenis en is daardoor makkelijker te onthouden.

Neem bijv. de Koningin van Pentakels. Op deze tarotkaart zien we rechtsonder een haasje afgebeeld. Een haas heeft symbolisch gezien te maken met overvloed, maar daarnaast ook met zorgzaamheid en koesteren van dierbaren. Wanneer er gevaar dreigt voor haar kroost, rent moeder Haas weg van haar leger om het gevaar naar haar toe te lokken en dus weg van de kindjes Haas. Als je dat eenmaal weet, dan is het makkelijk om ‘zorgzaamheid’ te onthouden en is het niet meer alsof dat sleutelwoord zomaar uit de lucht komt vallen.

Verder wordt er vanaf de eerste les al tarotleggingen geoefend. Theorie is leuk, maar het leren interpreteren van de tarotkaarten in legpatronen, is natuurlijk het allerbelangrijkste. En dit leer je alleen door te oefenen. De Feedback op je leggingen, helpt je snel vooruitgang te boeken.

Nieuw! Nu met online cursusomgeving

Risicovrij! Probeer de gratis proefles Tarot voor Beginners!

Rider Waite cursus Tarot, de Verdieping, € 240,00
Deze cursus tarot, bestaande uit 27 lessen, is zo opgezet dat je zonder veel moeite en op een leuke manier je kennis van Tarot kunt verdiepen.

Ook deze cursus heeft nu een online cursusomgeving!

Rider Waite cursus Tarot & Numerologie, € 195,00
In deze cursus wordt een verbinding gelegd tussen Tarot en Numerologie. Aan het eind van de cursus kun je een numeroscoop opzetten, duiden en verdiepen met een aantal numerologische tarotlegpatronen.

Cursus Haindl Tarot € 195,00
In deze cursus wordt je stapsgewijs vertrouwd gemaakt met de Haindl tarotkaarten. Tevens leer je de kaarten interpreteren in verschillende legpatronen. Probeer de gratis proefles Haindl Tarot!

Ook deze cursus heeft nu een online cursusomgeving!

Cursus Osho Zen Tarot, € 145,00
In de Cursus Osho Zen Tarot krijg je oefeningen aangereikt om de Osho Zen Tarotkaarten te gaan ervaren. In het tweede deel ga je praktisch met de Osho Zen kaarten aan de slag om die te leren duiden in legpatronen. Weet waar je aan begint, bekijk het ‘voorproefje cursus Osho Zen Tarot‘ op deze site!