Online Mondelinge Tarotcursus voor Beginners

Start 20 februari 2018, 20.00 uur

Online mondelinge cursus in groepsverband

Tarot cursus boek, Tarot Stap voor StapOp Tarot Stap voor Stap is er een online cursusmogelijkheid bijgekomen. De eerste online cursus is van start gegaan op maandag 18 december 2017. De volgende Mondelinge Online Tarotcursus voor beginners begint op dinsdag 20 februari 2018. De eerste les is tevens de vrijblijvende proefles. Na deze les besluit je of je door wilt gaan of niet.

Deze eerste les omvat de inleiding t/m les 1, en leer je de kaarten Pentakels Aas t/m Pentakels Tien kennen. Ook leer je 2 tarotlegpatronen: de tarotlegging met drie kaarten voor een blik op verleden, heden en toekomst en de vier-kaarten tarotlegging volgens het medicijnwiel om inzicht te krijgen in steeds terugkerende zaken. Je gaat uiteraard deze leggingen ook zelf oefenen om ervaring te krijgen in echt tarotkaarten lezen.

Cursusmateriaal inkijken

Na de eerste les, tevens dus vrijblijvende proefles, beslis je of je de hele cursus wilt doen.

Cursusdata, les 2 en verder

De volgende lessen zullen plaatsvinden op maandagavond, start 20.00 uur, op de volgende data in 2018: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4 en 1/5.

Dan is er nog het examen voor wie wil. Hiervoor kun je individueel een afspraak maken voor een mondelingen online les of je uitwerkingen van de examenleggingen per mail naar mij toesturen.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is maximaal 6.

Hoe wordt de cursus gegeven?

De lessen worden gegeven met het programma zoom.us. Dit is een conferentieprogramma, maar speciaal voor opleidingen en cursussen met een schoolbord en andere handige mogelijkheden. Je kunt inloggen op een pc, laptop, smartphone of tablet. Wel is het handig als je een koptelefoon met microfoon gebruikt zodat we elkaar goed kunnen horen. Ik gebruik zelf de oordopjes van mijn telefoon (want die heeft ook een kleine speaker), en dat werkt prima. We komen zelf niet in beeld, maar zien wel een lijst van deelnemers, wie aan het woord is e.d. En het schoolbord met de kaarten en de leggingen. Het werkt supergoed.

Een keer verhindert?
Kun je een keer niet deelnemen aan een les dan is er niks aan de hand, want je kunt nalezen wat je hebt gemist in het pdf-cursusboek, of je kunt het materiaal doorlezen in de online cursusomgeving en/of de video’s bekijken. Het huiswerk kun je mij dan mailen.

Kosten
De prijs van deze cursus is €195,00 euro voor 10 lessen, inclusief pdf-cursusboek, toegang tot de online cursusomgeving, het afsluitende examen en pdf-cursuscertificaat. Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

Verschil met de online cursus met e-mail begeleiding

Ik heb één tarotcursus Tarot voor Beginners en het lesmateriaal is voor beide varianten gelijk.

Wanneer je kiest voor de Cursus Tarot voor Beginners met e-mail begeleiding, dan bestudeer je het materiaal zelfstandig en maak je de huiswerkopgaven en stuurt deze in per e-mail. Ik kijk het na en stuur het per e-mail terug. Het voordeel is dat je kunt beginnen wanneer je wilt, en ook helemaal zelf je tempo kunt bepalen. Het huiswerk bestaat uit het doen van tarotleggingen voor jezelf of anderen.

Wanneer je kiest voor de cursus Tarot voor Beginners dan krijg je online les, wekelijks op een vaste tijd. Het is min of meer gelijk aan les krijgen in een zaaltje. Ik licht de tarotkaarten en tarotlegpatronen toe. Daarna gaan je, net zoals bij de cursus met e-mailbegeleiding, oefenen met de geleerde tarotkaarten en de legpatronen. Hierdoor leer je de tarotkaarten duiden in legpatronen, om antwoord te kunnen geven op de gestelde vraag. In deze cursus stuur je dus geen huiswerk in per e-mail, maar bespreken we het huiswerk in groepsverband.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt een les tussen 1 1/2 uur tot 2 uur. 

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in de Online Mondelinge Tarotcursus voor Beginners van Tarot Stap voor Stap in groepsverband, meld je dan nu per mail bij mij aan via het contactformulier. Je krijgt dan van mij per mail de link om online in te loggen op ons cursuslokaal op 20 februari 2017, om 20.00 uur.

Een degelijke tarotcursus die ook nog leuk is! Met als bijkomend voordeel dat je niet in de winterkou naar buiten hoeft en geen reistijd kwijt bent.

Heb je vragen, stuur mij gerust een mailtje.